EN  |  Hi – so nice of you to stop by!

I am Tamara and my passion is drawing. Illustrating. Creating. Breathing life into ideas that manifest in the mind.
Also meditating and discovering hidden parts of my ever-expanding personality.

My style is vibrant, colourful. Romantic at times. Mysterious, explanatory and full of positivity.

I adore working on projects with people with out-of-the-box ideas, learning new brush strokes and making my client’s wishes come true.
The greatest feeling in the world is being able to translate their creative drafts onto paper or digital canvas with the unlimited power of intuition and connection.

It is super lovely to collaborate and work on commissions in diverse areas where illustrated designs really add to the spark of the desired product/brand/service.

Yes, let’s get in touch!

You can fill out my Contact sheet (find it in the left menu section).

You can even send me a virtual letter to studio.tamaraaa@gmail.com

and also

wave at me on several social media platforms – you’ll find them on the left side just under the menu!

SI  |  Živjo, super fino, da se srečava!

Jaz sem Tamara in priznam, moja velika strast je risanje. Ilustracija. Ustvarjanje. In oživljanje idej, ki se rojevajo v naših glavah.
Meditiram tudi zelo rada, spotoma pa še odkrivam vse skrite in vedno-razvijajoče-se delčke svoje pisane osebnosti, ki pridno prispevajo k razvijanju mojega risarskega stila in prebujanju domišljije!

Kot morda opaziš, sem stilsko zelo živahna, raznobarvna. Včasih romantična. Tudi skrivnostna in polna nekih sporočilnosti, pozitivnih najrajši. Takih, ki prebujajo in dvigujejo.

Obožujem projekte z ljudmi, ki delijo čisto na-svoje-domišljene ideje, rada se učim vedno novih potez s čopičem (analognim in digitalnim) – najljubše pa mi je uresničevanje želja ljubih strank.
Ni boljšega občutka, kot je ta – ko se vsi njihovi kreativni osnutki prek mene transformirajo v en vizualno prijetno razigran koncept, ki pospremi njihov produkt, storitev ali znamko – s pomočjo spoznavanja, klepeta, intuicije in povezanosti.

V čast mi je tudi ustvarjanje po naročilu, vse izkazano zaupanje pa izredno rada nagradim s popolnoma unikatnim izdelkom, ki je pisan na kožo, neponovljiv in izraža vloženo ljubezen in posebnost.
Uživajmo v neponovljivosti naših življenj in izkušenj, ki se nam v tem trenutku odvijajo pred očmi in v srcih.

Super, lahko se uskladiva – zgoraj med zavihki najdeš kontaktni obrazec
ali pa mi spišeš elektronsko pismo na studio.tamaraaa@gmail.com

seveda pa se potikam tudi po socialnih omrežjih – povezave do njih najdeš na levi strani pod menijem.